Anmeldelse: TubeBuddy for YouTube-skapere

tubebuddy logo

Hva er TubeBuddy?

TubeBuddy er i hovedsak et sertifisert YouTube SEO-verktøy og Chrome-utvidelse som kobles direkte til Youtube-dashbordet ditt. Når du har installert det i nettleseren din (som er veldig enkelt!) og logger inn, blir YouTube-dashbordet helt oppgradert! (med tonnevis av nye funksjoner!). Det er YouTube-sertifisert, slik at du vet at den er 100 % trygg, og det er også enkelt å installere.

Sjekk ut oversikten (dette er PÅ YouTube!).

Når du kombinerer alle disse verktøyene med det harde arbeidet som kreves for å bygge en kanal, kan du dramatisk øke dine visninger og abonnenter (og inntjening!). Jeg gjorde det, og det kan du også gjøre. Med TubeBuddy blir det harde arbeidet litt lettere, og det utgjør en stor forskjell.

Hva koster TubeBuddy?

TubeBuddy-utvidelsen er gratis og inkluderer de grunnleggende verktøyene (som jeg elsker mest!), og koster deretter alt fra $9 til $49 per måned for forskjellige planer. Bonus: TubeBuddy tilbyr rabatter på opptil 50% hvis kanalen din har mindre enn 1000 abonnenter, så det ender opp med å være svært rimelig hvis nettopp har startet! RisingStarBuddy planen selges for bare $4,50 per måned!

Deres gratis utvidelse tilbyr massevis av funksjonalitet som er flott for når du først starter kanalen din, og deres betalte planer tilbyr enda flere verktøy for å hjelpe deg med å vokse raskere.

Dette er FORDELER og ULEMPER ved å bruke Tubebuddy:

  • Hjelper deg med å mestre YouTube SEO
  • Lar deg “verve” seere fra andre kanaler
  • De grunnleggende funksjonene er gratis
  • YouTube-sertifisert
  • Enkel å bruke
  • Bare én lisens per kanal

Hva er de beste TubeBuddy-funksjonene?

TubeBuddy har over 65 funksjoner som kan hjelpe videoene dine med å bli bedre likt av YouTube-algoritmen. Nedenfor er mine favorittfunksjoner jeg har brukt de siste 4 årene!

OPPLASTNING OG SØKEORDUTFORSKER
Sjekk ut hele TubeBuddy-opplastingspakken som kobles til YouTube-opplastingssiden din!

Opplastingsseksjonen er der mye av YouTube SEO-magien skjer. Søkeordutforskeren er en del av dette, og er det essensielle TubeBuddy-verktøyet som hjelper deg med å utvide kanalen din og få flere visninger. Det hjalp meg å vokse massevis bare ved å oppdage hvilke søkeord jeg kunne bruke for forbedre produksjonen!

Bare dette verktøyet alene gjør TubeBuddy verdt det! Du vil få tonnevis av visninger!

Slik fungerer det:

Bare skriv inn din videoidé, i søkeboksen og det vil fortelle deg hvilke relaterte søkeord du kan bruke i tittelen din som har høyt søkevolum! Det forteller deg også hva som er populært, slik at du kan ha et ekstra fokus på noe populært!

La oss skrive inn “reise vlog”.

Det gir deg massevis av søkeord og videoideer! Hvis den totale poengsummen er “dårlig”, er det enda bedre! Det betyr at det er veldig konkurransedyktig (med mange potensielle visninger!) og alt du trenger å gjøre er å lage et fantastisk stykke innhold, og du vil komme inn i YouTube-algoritmen! Husk at hvis du leser veiledningen min om hvordan du kan få YouTube-kanalen din til å vokse, er målet ikke å rangere videoene dine i søk, men å få foreslåtte visninger. TubeBuddy kan hjelpe deg med å gjøre dette!

FORESLÅTTE ETIKETTER
Dette utfyller søkeordutforskeren perfekt. Verktøyet for foreslåtte etiketter bygger seg inn på videoopplastingssiden og gir deg foreslåtte etiketter basert på de viktigste søkeordene dine.

AVANSERT VIDEOSTATISTIKK
TubeBuddy-utvidelsen gir deg en dyp titt på rangeringen og etikettene til andre videoer. Du kan spionere på andre folks videoer og se deres etiketter for å legge dem til videoen din også for å få litt trekkraft fra deres visninger!

Her kan du bruke noen av etikettene i denne videoen og prøve å få noen av de foreslåtte visningene som kommer til seerne etter at de har sett denne videoen. Du kan få kanalen din til å vokse fra bunnen av, bare ved å “verve” millioner av visninger fra disse vellykkede etikettene! Det fungerer!

VIDEO A/B TESTING
TubeBuddys legende plan (min nåværende plan) er verdt det for meg utelukkende for denne funksjonen. A/B testing funksjonen er det ultimate verktøyet for å skaffe deg millioner av visninger. Den lar deg sammenligne forskjellige miniatyrbilder og titler på samme video og se hvilken som yter best. Alt du gjør er å gi TubeBuddy to forskjellige miniatyrbilder og titler, og det vil automatisk endre dem for deg på vekslende dager og deretter måle hvilken som fikk flere visninger.

Til slutt oppretter TubeBuddy en rapport med klikkfrekvensene for hver enkelt. Du kan deretter begynne å bruke den beste versjonen! Over tid, på tvers av hele kanalen, kan dette bli til millioner av visninger, og kan avgjøre skjebnen til en video, fordi miniatyrbildet og tittelen er så viktig!

MASSEBEHANDLING
Denne funksjonen sparer tid og kan hjelpe deg med å tjene penger. Funksjonen for massebehandling kan:

  1. Massebehandling av beskrivelser, titler eller miniatyrbilder
  2. Massebehandling av kort
  3. Massebehandling av sluttskjermbilder

La oss si at du har et videobibliotek med 100+ videoer, og du vil oppdatere beskrivelsen for å inkludere et nytt produkt du tilbyr, det nye nettstedet ditt eller en sponser du jobber med som gir deg provisjoner når noen bruker linken eller koden din. På tvers av hele videobiblioteket kan dette legge til massevis av trafikk.

Du kan gå til hver video manuelt og endre den en etter en, eller du kan bruke TubeBuddys verktøy for masseoppdatering  av beskrivelser. Det er super enkelt og sparer deg massevis av tid, og har hjulpet meg også tjene litt penger på siden!

Andre toppfunksjoner

KOMMENTAR MODERASJON

Etter hvert som kanalen din vokser, blir dette et viktig tidsbesparingsverktøy når du får flere og flere kommentarer. Det hjelper deg med å sortere gjennom kommentarer, svare raskt ved hjelp av svar som er skrevet på forhånd, og markere kommentarer fra støttespillere eller nylige abonnenter! Jeg bruker det hele tiden! Dette er et utrolig nyttig verktøy for å hjelpe deg med å engasjere deg med samfunnet ditt!

PUBLISER PÅ FACEBOOK

Før TubeBuddy pleide jeg bare å dele YouTube-videoene mine på Facebook-siden min som linker for å prøve å få mer trafikk til YouTube. Nå kan jeg laste opp direkte til Facebook via TubeBuddy, og spare meg mye tid. Dette lar meg dra nytte av Facebooks autoplay-funksjon og få ganske mange visninger på Facebook også.

MULIGHETSFINNER

Dette verktøyet hjelper deg med å få flere visninger fra Google i stedet for YouTube. Det foreslår søkeord å legge til som vil øke web-søk trafikk. Når du har lagt til søkeord, har videoene dine potensial til å øke rangeringen på Google.

AUTOMATISK OVERSETTER

Dette hjelper deg med å oversette videotitler og beskrivelser til andre språk. Du kan i stor grad øke din andel internasjonale seere!

BESTE TIDEN Å PUBLISERE

Denne er en livredder. Tidligere pleide jeg bare å gjette hva som var den beste tiden å publisere på basert på min nåværende tidssone og hvor flesteparten av mine seere bor. Nå bruker jeg TubeBuddys dype analyse for å vite den optimale opplastingstiden basert på publikummet mitt. Dette hjelper mye med å få videoene dine inn i YouTube-algoritmen og kan gi deg et stort løft!

KONKURRENT POENGKORT


Dette lar deg sammenligne kanalen din med konkurrentene dine i form av månedlige visninger, månedlige opplastinger, abonnenter og engasjement. Du kan eksportere disse dataene til en CSV og dykke dypt inn i dataene også!

HELSERAPPORT

Dette gir deg en samlet titt på hvordan kanalen din presterer. Den forteller deg hva som fungerer og hva som ikke er for kanalen din. Det gir deg en rask titt på analyse, søketrafikk, relaterte videoer og seertid.


SOSIAL MONITOR

Med sosial monitor kan du sjekke ut hvor videoene dine deles og snakkes om. Den skanner Twitter, Reddit og Pinterest. Dette har vært en stor hjelp for meg å se hva folk sier om videoene mine på Reddit. Du trenger ikke å søke manuelt etter videoene dine, men kan raskt gjøre det via TubeBuddy.


HUSKELISTE FOR OPPLASTING

Dette er en av de mest nyttige funksjonene i TubeBuddy. Du glemmer ikke lenger noen trinn i opplastingsprosessen! Det er 9 anbefalte fremgangsmåter å krysse av hver gang du laster opp en video!


VARSLER OM MERKEVARER

En annen utrolig TubeBuddy-funksjon! Jeg bruker den til å få varsler om merkevaren min, TubeBuddy skanner videoer som bruker merkenavnet mitt i tittelen, beskrivelsen eller etikettene. Det er et flott verktøy for å overvåke den generelle stemningen rundt merkevaren din på YouTube. Du kan også bruke den for et hvilket som helst søkeord du liker, som kan hjelpe deg med å holde et øye med konkurrentene.


MINIATYRBILDE GENERATOR

TubeBuddy har et fantastisk verktøy for å hjelpe deg med å generere miniatyrbilder for opplastingene dine. Miniatyrbilder er en utrolig viktig del av YouTube SEO, så du vil bruke så mye tid som mulig på å skape det perfekte miniatyrbildet. Photoshop er den beste, men veldig komplisert, så jeg anbefaler å starte på miniatyrbildeskaperen!


VERDIVURDERING AV KANAL


Dette verktøyet hjelper deg å vite hvor mye du skal ta betalt for merkevaretilbud! Du kobler den til SocialBlueBook, som deretter ser på gjennomsnittlig trafikk per video, månedlige visninger og totale abonnenter for å vite hvor mye du skal ta betalt for en dedikert video eller å anbefale en merkevare! Det er også et godt verktøy for å vite om kanalens verdivurdering stiger eller faller.

DEMONETISERINGREVISJON


Demoniseringsrevisjonen er avgjørende for meg! Den skanner tittelen, søkeordene og etikettene dine, og advarer deg om noen av dem er «følsomme» nok til å utløse en demonetisering. Det er ikke noe verre enn å legge inn så mye innsats på en video bare for å oppdage etter opplastingen at et av ordene i tittelen eller beskrivelsen din var upassende. Da går du glipp av inntektene dine for den viktigste tiden, rett etter opplasting! Selv om YouTube reviderer videoen og anser det som passende, tapte du ut på den første inntjeningen! Noen ord ville du aldri ha gjettet!

KANALSTATESTIKK

Dykk dypt inn i konkurrentkanaler! Du kan sammenligne etiketter, månedlige visninger og mer med TubeBuddy kanalstatestikk! Du trenger bare å besøke en annen kanal og klikke på kanalstatestikk fanen!

Kommer TubeBuddy med noen medlemsfordeler?

Ja! Det er mange, men min favoritt er 25% rabattert tilgang til Epidemic Sound musikkbibliotek (ikke vær bekymret for opphavsrett lengre!). Epidemic Sound er et fantastisk musikkbibliotek du trenger når du starter kanalen. Og det er flere fordeler også, sjekk dem ut nedenfor!

De fleste av disse verktøyene er enten gratis eller svært rabattert! Mine favorittfordeler er de forskjellige musikkbibliotekene som er inkludert.

Noen andre TubeBuddy-fordeler inkluderer rabattert tilgang til AudioHero, JukeDeck og rabattert redigeringsprogramvare og YouTube-tekstingstjenester også!

Hva er den beste TubeBuddy-planen for meg?

Jeg ville gå for Pro Planen nedenfor hvis skulle startet på nytt igjen. Det er veldig billig og koster bare $9 per måned eller bare $4,50 per måned hvis du har mindre enn 1000 abonnenter! Det gir deg alle hovedfunksjonene, med noen begrensninger. Hvis du raskt vil spore veksten din, kan du gå til Pro-abonnementet, og deretter oppgradere til Legend-abonnementet når kanalen din tjener nok til å støtte den!


PRO PLAN ($9 per måned)

Pro planen er en stor oppgradering fra gratis planen og koster bare $9 per måned. Den gir deg tilgang til de fleste YouTube SEO-verktøyene og videotilgangsverktøyene, samt mange produktivitetsverktøy. Søkeordutforskeren og foreslåtte etiketter er ikke lenger begrenset, noe som er den største fordelen. Du kan nå undersøke dyptgående søkeord for å forstå hvilke emner som driver visninger, og doble innholdsopprettingen.


STAR PLANEN ($19 per måned)

STJERNEPLANEN er TubeBuddys beste plan for generell bruk. Stjerneplanen gir deg alle YouTube SEO-verktøyene og alle massebehandlingsverktøyene, og øker hastigheten og automatiserer mange oppgaver for deg. Den er veldig bra!


LEGEND PLAN ($49 per måned)

Legende planen (min nåværende plan) er TubeBuddys premiereplan. Det er verdt det for meg hovedsakelig for A/B testing. Det er et utrolig verktøy som har hjulpet meg å få millioner av visninger. I hovedsak lar den deg sammenligne forskjellige miniatyrbilder og titler på samme video og se hvilken som fungerer best. Over tid, over hele kanalen din, kan dette gi deg millioner av ekstra visninger! Legende planen kommer også med en automatisk oversetter som kan oversette titlene og beskrivelsene dine til andre språk for å nå nye markeder. Enda et veldig fantastisk verktøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *